میز ویبره

میز ویبره به عنوان دستگاهی پر کاربرد در صنایع مختلف شناخته می شود. این دستگاه با ایجاد ویبره یا لرزش، حباب های موجود در سازه های مختلف را از بین می برد و باعث تراکم بیشتر آن ها خواهد شد. از این دستگاه می توان در صنایع مختلفی مانند تولید بتن، سنگ، موزاییک، الکترونیک و... استفاده کرد. در ادامه در مورد میز ویبراتور دار و کاربردهای آن در صنایع مختلف توضیحاتی به شما خواهیم داد.

میز ویبره چیست و چگونه کار می کند؟

میز ویبره در صنعت ساختمان سازی و تولید بتن کاربرد ویژه ای دارد. این میزها با ایجاد لرزش می توانند مواد مختلف را همگن و متراکم کنند. این میزها در انواع مختلفی تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها از اجزای مختلفی تشکیل می شوند. از مهم ترین این اجزا می توان به موتور ویبره، بدنه، سینی فلزی، فنر آلیاژی و شاسی اشاره کرد.

بدنه اصلی دستگاه میز ویبره معمولا از یک پروفیل مستحکم و دارای مقاومت ساخته می شود. همان طور که می دانید، میزهای ویبره با لرزش فعالیت می کنند. بنابراین باید پایه های آن ها از مقاومت بالایی برخوردار باشند. به علاوه معمولا در قسمت پایه چند سوراخ وجود دارد. با استفاده از این سوراخ ها می توانید پایه های میز را به زمین پیچ کنید. فنرهای موجود در این دستگاه نیز باید از مقاومت بالایی برخوردار باشند و متناسب با سایز میز انتخاب شوند. در این صورت شاهد لرزشی یکنواخت و مطلوب خواهیم بود.

میز ویبره

معرفی انواع میز ویبره

در این بخش از محتوا قصد داریم شما مخاطبان عزیز را با انواع مختلف میز ویبره آشنا کنیم. همان طور که گفتیم، این میزها در انواع مختلفی تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند. این میزها معمولا در دو نوع ثابت و متحرک تولید شده و در بازار عرضه می شوند. میزهای ویبره ثابت، فقط در راستای عمودی ارتعاش می کنند. این میزها معمولا به نحوی لرزش دارند که در هر ثانیه پنج تا صد ضربه به سازه وارد می شود. هر چه تعداد ضربات بیشتر باشد، سازه سریع تر به تراکم مطلوب می رسد.

از دیگر انواع میز ویبره می توان به نمونه های متحرک آن اشاره کرد. میزهای ویبره متحرک، در کنار ارتعاش عمودی در راستای افقی نیز نیروی ارتعاشی دارند. از این دستگاه ها عموما در صنایعی مانند موزاییک سازی، سنگ سازی و... استفاده می شود.

بررسی مهم ترین کاربردهای دستگاه میز ویبراتور

همان طور که گفتیم، دستگاه میز ویبره دارای کاربردهای مختلفی است. البته در بعضی موارد بیشتر از این دستگاه استفاده می شود. در این بخش از محتوا قصد داریم، مهم ترین کاربردهای دستگاه مذکور را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

  • صنعت بتن سازی: یکی از مهم ترین کاربردهای میز ویبره در صنعت بتن سازی است. همان طور که می دانید، در بتن سازی مواد و صالح پس از ترکیب شدن در قالب های مخصوصی قرار می گیرند. بتن با استفاده از این قالب ها شکل می گیرد و قطعات بتنی ساخته می شوند. برای از بین بردن تخلخل های مایه بتن و هواگیری آن، بهتر است از دستگاه میز ویبره استفاده شود. این دستگاه می تواند با ایجاد ارتعاش سوراخ های موجود در بتن را از بین ببرد و تراکم بیشتری به بافت آن ببخشد.
  • صنعت موزاییک سازی: از دیگر کاربردهای میز ویبره می توان به صنایع موزاییک سازی اشاره کرد. برای فشرده سازی صحیح موزاییک و ایجاد استحکام بیشتر در آن، از دستگاه های میز ویبراتور استفاده می شود.
  • سمنت پلاست: برای تولید قطعات بتنی معروف به سنگ مصنوعی که با استفاده از ویبره ملات داخل قطعات abs و لاستیکی شکل می گیرد و انواع جدول و قرنیز و سنگ های متنوع مصنوعی تولید می شود که به این کار سمنت پلاست می گویند.

خرید میز ویبره

  • تولید قطعات نسوز: یکی دیگر از کاربردهای میز ویبراتور دار کمک به تولید قطعات نسوز است. به علاوه در صنعت الکترونیک نیز از این دستگاه استفاده ویژه ای می شود.

قیمت میز ویبره چطور تعیین می شود؟

برای تعیین قیمت میز ویبره باید به نکاتی توجه کنیم. در واقع قیمت این محصول بر اساس ملاک های مختلفی تعیین می شود. یکی از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت این میزها، نوع آن ها می باشد. همان طور که گفتیم، این دستگاه ها به دو گروه ثابت و متحرک تقسیم می شوند. میزهای ثابت معمولا قیمت مناسب تری نسبت به میزهای متحرک دارند. البته کارایی میزهای ویبره ثابت نیز از میزهای متحرک کمتر است. به علاوه هر یک از گروه ها نیز خود دارای انواع مختلفی هستند. برای مثال در میزهای ویبره ثابت حداقل ضربه در ثانیه 5 و حداکثر ضربه در ثانیه 100 است. بدیهی است دستگاهی که قدرت بیشتری داشته باشد، عملیات همگن سازی را در مدت زمان کوتاه تری انجام می دهد. بنابراین قیمت آن نیز گران تر خواهد بود. در مورد دستگاه های متحرک نیز این مسئله صادق است.

از دیگر ملاک های موثر بر قیمت میز ویبره می توان به تولید داخل یا خارج بودن آن اشاره کرد. دستگاه های برند خارجی معمولا به دلیل کیفیت نسبتا بهتر، قیمت خرید دلاری و پرداخت هزینه های گمرکی با قیمت بیشتری در بازار به فروش می رسند. بنابراین شما با خرید یک دستگاه معتبر و معروف ایرانی می توانید تا حد زیادی در هزینه های خود صرفه جویی کنید. البته باید از کیفیت و اعتبار آن برند داخلی اطمینان داشته باشید. کیفیت دستگاه، قدرت ایجاد ارتعاش، دقت و سرعت دستگاه و... از دیگر عوامل تاثیر گذار بر قیمت آن به شمار می روند.

کاربرد میز ویبره

نحوه خرید میزهای ویبره

برای خرید میز ویبره بهتر است حتما به یک تولید کننده مطمئن یا نمایندگی معتبر مراجعه نمایید. چنین مراکزی، ضمن ارائه محصول با کیفیت و اصیل، ضمانت نامه معتبری نیز در اختیار شما قرار می دهند. با دریافت ضمانت نامه خیال شما از بابت بروز مشکلات احتمالی نیز راحت خواهد شد. پیش از خرید این دستگاه حتما نیاز و هدف خود را مشخص کنید. دستگاهی که خریداری می کنید، باید مطابق نیازهای شما طراحی شده باشد. برای مثال اگر حجم کاری شما کم است، خرید یک میز ویبره ثابت کار شما را راه می اندازد، اما اگر حجم کاری شما زیاد است، خرید دستگاه متحرک برای شما به صرفه تر می باشد. در نظر گرفتن نیاز و هدف، می تواند شما را برای خرید محصولی با کیفیت و به صرفه یاری کند.

خلاصه و جمع بندی

در این محتوا یاد گرفتیم که میز ویبره، یک دستگاه با قابلیت ایجاد ارتعاش است. از این ارتعاش در صنایع مختلفی استفاده می شود. برای مثال در صنعت ساختمان سازی، با استفاده از این ارتعاش می توان خلل و فرج های موجود در بین را از بین برد، بنابراین سازه ای قوی و مستحکم خواهیم داشت. در صنعت الکترونیک، صنایع موزاییک سازی و... نیز از این دستگاه استفاده می شود. کار اصلی این دستگاه از بین بردن حباب، هواگیری سازه، ایجاد تراکم و استحکام و... در آن است. در واقع با استفاده از این دستگاه می توانید استحکام سازه ها را افزایش دهید.

میز ویبره چیست

دستگاه میز ویبره در دو نوع ثابت و متحرک تولید می شود. دستگاه های ثابت، نیروی ارتعاشی را در جهت های عمودی انتقال می دهند. این در حالی است که دستگاه های متحرک، علاوه بر انتقال نیرو در جهت عمودی، می توانند آن را در راستای افقی نیز انتقال دهند. قیمت دستگاه های متحرک بیشتر از دستگاه های ثابت است. هر چه ظرفیت و قدرت دستگاه برای ایجاد ارتعاش بیشتر باشد، قیمت آن نیز به مراتب افزایش خواهد یافت. به علاوه دستگاه های خارجی معمولا گران تر از نمونه های داخلی هستند. برای خرید این محصول، چه داخلی و چه خارجی، حتما به مراکز معتبر مراجعه کنید.