بلوک زن

معرفی انواع دستگاه بلوک زن

یکی از مهم ترین ماشین آلات صنعتی دستگاه بلوک زن است که معمولا در انواع مختلفی به فروش می رسد. با کمک این دستگاه ها می توان بلوک های مورد نیاز ساختمانی را به راحتی تولید کرد. بلوک زن یکی از پرکاربردترین دستگاه ها در صنعت ساختمان است. که در ادامه به انواع آن می پردازیم:

دستگاه بلوک زن

بلوک به علت عایق و سبک بودن امروزه پرکاربردترین مصالح ساختمان است و دستگاه بلوک زن برای ساختن بلوک استفاده میشود ، میتوان بلوک زن را یکی از پرکاربرد ترین ماشین آلات در صنعت ساختمان نامید ، بلوک زن دستی بدون موتور تا بلوک زن تمام اتوماتیک 12 قالبه از دیرباز تا امروز بستری برای ساخت ساختمان های کوچک تا بزرگترین برج های مسکونی بوده ، اگر قصد خرید بلوک زن دارید حتما تا انتهای این مقاله با ما باشید.

بلوک زن دستی  تک موتوره

بلوک زن دستی ، بلوک زن تک موتوره و بلوک زن چکشی همه از اسم های این دستگاه کوچک و جم و جور است که همانطور که از اسم این دستگاه پیداست از فقط یک موتور و آن هم در ویبره دستگاه بهرمند است و حرکت آن دستی میباشد ، این دستگاه دارای سمبه چکشی و با چند بار ضربه و فشار بلوک متراکم و با اهرم دستی قالب به بالا می آید. در دستگاه بلوک زن دستی از قالب 20*20*40 دیواری 4 تایی و 5 تایی با تعداد تولید روزانه 800 تا 1000 عدد و همچنین قالب 10*20*40 تیغه ای 8 تایی با تعداد تولید روزانه 1800 عدد و همچنین قالب 15*20*40 تیغه ای 5 تایی و 6 تایی با تعداد تولید روزانه 1200 تا 1500 عدد استفاده میشود.

برای خرید این دستگاه باید توجه داشته باشید ورق 6 میل و جنس شاسی نبشی 6 و همچنین نکته مهم برای این دستگاه ها استفاده از دینام حداقل 1.5 اسب میباشد که با ویبره خوب بتوانید محصول محکم و قابل فروشی داشته باشید ، همچنین این دستگاه وزن سبکی دارد به هیچ عنوان برای این دستگاه موتور حرکت نیاز ندارید لطفا برای پول خوتان ارزش قائل شوید و گول فروشندگان را که به این سبک دستگاه ها دو موتوره میگویند نخورید.

بلوک زن دستی

بلوک زن دو موتوره سمبه ریلی

بلوک زن دو موتوره و بلوک زن سمبه ریلی از اسم های این دستگاه میباشد نکته بسیار مهم این است که این دستگاه را با دستگاه بلوک زن دو موتوره چکشی اشتباه نگیرید زیرا دستگاه چکشی هم ارزانتر است هم سبک تر ، این دستگاه همچون دستگاه دستی از الکتروموتور ویبره به صورت لنگ بهرمند است و یک الکتروگیربکس اضافه برای حرکت به جلو وعقب و فرمان آن دارد که کار را برای اپراتور راحت میکند البته نکته مهم این دستگاه بلوک زنی در ریل سمبه آن میباشد که هم عمل پارو کردن آن و هم ضربه سمبه بسیار سریع تر و راحت تر میشود.

در دستگاه بلوکزنی سمبه ریلی از قالب 20*20*40 دیواری 5 تایی و 6 تایی با تعداد تولید روزانه 1200 تا 1400 عدد و همچنین قالب 10*20*40 تیغه ای 9 تایی با تعداد تولید روزانه 2500عدد و همچنین قالب 15*20*40 تیغه ای 6 تایی و 7 تایی با تعداد تولید روزانه 2000 تا 2200 عدد استفاده میشود.

فروش این دستگاه برای شمال کشور بسیار پر طرفدار است بقدری که به این دستگاه بلوک زن شمالی نیز می گویند ، بیشترین استفاده آن برای استان مازندران می باشد و جزو کم خرج ترین و بی دردسر ترین دستگاه ها می باشد ، همچنین بازار خرید و فروش دست دوم این دستگاه ها همیشه داغ تر از سایر دستگاه ها می باشد.

مزیت این دستگاه نسبت به دستگاه چکشی سبک تر بودن بلوک آن است که باعث می شود برای تولید کننده بلوک به صرفه تر باشد و با ویبره میتوان تراکم آن را بهبود بخشید.

بلوک زن دو موتوره

بلوک زن نیمه اتوماتیک

بلوک زن نیمه اتوماتیک یا بلوک زن هیدرولیکی دستگاهی کاربردی و پرسرعت که توانایی تولید بلوک انبوه و باکیفیت به دلیل پرس هیدرولیک که به آن وارد میشود و قالب و سمبه ای که با شیر هیدرولیک با اشاره بالا و پایین می آید و همچنین موتور قدرتمند ویبره به همراه 4 یاتاقان و 6 لنگ تراکن خوبی به ملات شما میدهد ، این دستگاه دارای تابلوبرق سه فاز و همچنین قابلیت حرکت به جلو و  عقب و دور زدن درجا در باند های بتنی را به وسیله نیروی مکانیکی موتور و گیربکس داراست.

برای خرید بلوک زن نیمه اتوماتیک باید توجه داشته باشید این دستگاه دارای شاسی یکپارچه و چهار ستونه باشد زیرا در عملکرد بلند مدت آن تاثیر زیادی میگذارد ، همچنین این دستگاه سه فاز است و حتما باید دارای تابلوبرق باشد و همچنین نکته مهم این که برای خرید بلوک زن باید از میکسر ناریساز 800 کیلویی و 500 کیلویی استفاده کنید.

بلوک این دستگاه بدلیل فشار جک هیدرولیکی و ویبره چهار یاتاقانه دارای پرس قوی و در نهایت کیفیت بالاتری نسبت به بلوک زن دستی دارد و چون قالب بزرگتری دارد سرعت بلوک زنی در این دستگاه افزایش پیدا میکند.

باید برای این دستگاه باند بتنی با حداقل 8 سانتی متر و به مساحت حداقل 500 متر احتیاج است.

در دستگاه بلوک زنی نیمه اتوماتیک از قالب 20*20*40 دیواری 6 تایی  با تعداد تولید روزانه 2500 عدد و همچنین قالب 10*20*40 تیغه ای 11 تایی با تعداد تولید روزانه 4000عدد و همچنین قالب 15*20*40 تیغه ای 8 تایی با تعداد تولید روزانه 3000 عدد استفاده میشود.

بلوک زن نیمه اتوماتیک

بلوک زن تمام اتوماتیک

بلوک زن تمام اتوماتیک هیدرولیک دارای یک دینام هیدرولیک برای حرکت و فرمان دستگاه به صورت هیدروموتور و دو دینام ویبره متصل به ویبره بدنه از طریق تسمه میباشد ، این دستگاه دارای سیلوی ذخیره ملات برای تولید بیشتر و همچنین شن کش هیدرولیک برای سرعت بیشتر و صندلی اپراتور برای راحت تر بودن کارکرد دستگاه راداراست ، توجه داشته باشید برای خرید دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک احتیاج به یک دامپر تخلیه بلند یا تراکتور یا لیفتراک برای تغذیه سیلوی ذخیره مصالح دارید.

در دستگاه بلوک زنی تمام اتوماتیک از قالب 20*20*40 دیواری 6 تایی  با تعداد تولید روزانه 3500 عدد و همچنین قالب 10*20*40 تیغه ای 11 تایی با تعداد تولید روزانه 7000 عدد و همچنین قالب 15*20*40 تیغه ای 8 تایی با تعداد تولید روزانه 5000 عدد استفاده میشود.

بلوک زن تمام اتوماتیک 12 قالبه نوعی دیگر از این دستگاه هاست که با شاسی 120*120 صنعتی و دو ردیفه دارای ویبره قوی تر 4 عددی و همچنین خود پر کن سیلو و باز کن دریچه سیلو هیدرولیکی است، قیمت دستگاه بلوک زن اتوماتیک 12 قالبه از نوع 6 قالبه بالاتر است، همچنین این دستگاه دارای پمپ قدرتمند پیستونی میباشد که سرعت جک های دستگاه بسیار بالاست.

بلوک زن تمام اتوماتیک

دستگاه بلوک زنی ثابت

دستگاه بلوک زنی ثابت یک دستگاه صنعتی است که برای تولید بلوک های بتنی و سیمانی در کارگاه ها و کارخانه ها استفاده می شود. این دستگاه به صورت اتوماتیک کار می کند و نیاز به یک اپراتور دارد. این دستگاه می تواند در هر شیفت کاری حداکثر 14000 بلوک را تولید کند.

برای خرید دستگاه بلوک زنی اتوماتیک ثابت باید این نکته را در نظر بگیریم که خرید دستگاه بخشی از هزینه های راه اندازی کارگاه است و بخش مهمی از هزینه برای این دستگاه تهیه پالت می باشد که با توجه به تعداد آن که باید بالای 500 باشد و هزینه بالای آن و خرابی احتمالی بعضی از پالت ها این دستگاه را به عنوان دستگاه گرانقیمت می شناسند و باید به این نکات در هنگام خرید توجه داشت البته با توچه به اینکه با اسن دستگاه می توان انواع قطعات بتنی مثل جدول و سنگ فرش نیز تولید کرد کمی تواند برای خریدار سود خوبی داشته باشد.

در مورد دستگاه بلوک زنی ثابت، شما می توانید از موارد زیر استفاده کنید:

  • تاریخچه و اهمیت دستگاه بلوک زنی در صنعت ساختمان
  • انواع و مدل های مختلف دستگاه بلوک زنی و مقایسه آن ها با دستگاه بلوک زنی ثابت
  • مزایا و معایب دستگاه بلوک زنی ثابت نسبت به دستگاه های دیگر
  • نحوه کار و اجزای اصلی دستگاه بلوک زنی ثابت و نکات فنی و ایمنی مربوط به آن
  • مثال ها و تصاویر از دستگاه بلوک زنی ثابت و بلوک های تولید شده توسط آن 

دستگاه بلوک زنی رومیزی سقفی

نوعی دیگر از دستگاه بلوک زن ثابت هیدرولیکی است که به وسیله واشر هایی که داخل قالب می اندازند بلوک را به بالا هدایت می کند، این دستگاه برای تولید بلوک های سبک با ضخامت پایین سقفی استفاده می گردد که به دلیل اینکه بلوک سقفی مورد تعیید ناظر در بسیاری از شهرهای ایران نمی باشد، این دستگاه نیز سالهاست بسیار کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، این دستگاه با کمک جک هیدرولیک و ویبره قوی بلوک را از پایین به بالا هدایت می کند و اپراتور از زیر واشر بلوک را بر می دارد، قطر بلوک سقفی در دستگاه بلوک زنی رومیزی ده تا دوازده میلیمتر می باشد. 

منابع و مراجع معتبر و به روز برای ارائه اطلاعات دقیق و جامع من می توانم به شما یک پاراگراف نمونه از مقاله را نشان دهم، دستگاه بلوک زنی یکی از مهم ترین ابزارهای صنعت ساختمان است که با استفاده از آن می توان بلوک های بتنی و سیمانی را با ابعاد و شکل های مختلف تولید کرد. بلوک های بتنی و سیمانی در ساخت دیوارها و سقف های ساختمان ها کاربرد زیادی دارند و مزایایی مانند وزن پایین، مقاومت بالا، عایق بودن و قیمت مناسب را دارند. در این جا ما به بررسی دستگاه بلوک زنی اتوماتیک که به دستگاه بلوک زنی ثابت نیز معروف است می پردازیم و مشخصات، مزایا و معایب آن را با دستگاه های دیگر مقایسه می کنیم.

دستگاه بلوک زن متحرک دستگاهی است که در انواع مختلف وجود دارد که در تمامی این دستگاه ها از سه جز اصلی که بلوک زن را تشکیل میدهند شامل میشود.

شاسی دستگاه بلوک زنی که از متریال مختلف برای دستگاه های مختلف استفاده میشود در دستگاه بلوک زن دستی تک موتوره چکشی جنس شاسی از نبشی ، دستگاه دو موتوره سمبه ریلی جنس شاسی از ناودانی 8 یا پروفیل 90*90 ، دستگاه نیمه اتوماتیک هیدرولیک شاسی از پروفیل 90*90 و دستگاه تمام اتوماتیک سیلودار شاسی از پروفیل 120*120 استفاده میشود.
قالب و سمبه دستگاه که شامل میشود از ورق دور قالب که در دستگاه دستی چکشی تک موتوره و دو موتوه سمبه ریلی از ورق 6 میل و دستگاه بلوک زن نیمه اتومات هیدرولیکی و تمام اتومات هیدرولیکی از ورق 8 میل استفاده میگردد مورد بعدی گلدانی یا گل قالب هست که با ورق 3 و 4 میل در دستگاه های دستی دو موتوره نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک استفاده میگردد ، مورد بعدی ورق سمبه هست که با ورق 6 میل و 12 میل با توجه به دستگاه که دستی یا اتوماتیک باد قرار میگیرد ، مورد بعدی تیرک سمبه که بسته به ضخامت بلوک تسمه 8 میل یا نبشی  5 و4 اسفاده میگردد.
الکتروموتور که در تمامی بلوکزنی ها مشترک وجود دارد ، دینام ویبره ، دینام حرکت و الکتروموتور پمپ هیدرولیک که در دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک هیدرولیکی و تمام اتوماتیک سیلودار وجود دارد  .


قالب و سمبه

قالب و سمبه برای تمام دستگاه های بلوک زنی متفاوت است اما چیزی که در تمامی اینها مشترک است این است که در پروژه پاسارگاد نوین تمامی ورق ها اعم از ورق قالب و سمبه و گلدانی ها از فولاد مبارکه و برش ببا دستگاه لیزر و به صورت کامپیوتری میباشد و دقت بسار بالایی دارد و شما میتوانید با خیال راحت هر سایزی که مدنظرتان بود را سفارش دهید و عینا تحویل بگیرید و حسن دیگر این مدل برش این است که به هیچ عنوان داخل قالب جوشکاری نمیشود و تماما از بیرون کار جوش میشود که باعث میشود شما احتیاج به آب بندی و زمان صرف کردن برای آن بشوید.

قالب بلوک زن

دستگاه بلوک زن به یک اپراتور حرفه ای که قبلا با دستگاه کار کرده باشد احتیاج دارد معمولا یک کارگر معمولی روزمزد از پس این دستگاه ها بر نمی آید ، تایم ویبره و اندازه ملات و مقدار ماسه و سیمان و پوکه در میکسر و ریختن در سینی دستگاه بلوک زن و همچنین در آوردن یلوک در هنگام بالا آوردن قالب به همراه ویبره از قبیل کارهایی هست که برای دستگاه بلوک زن احتیاج به یک اپراتور حرفه ای دارید.

آچارکشی کامل دستگاه در هنگامی که از خرید دستگاه بلوک زن میگذرد یک کار بسیار مهم و حیاتی برای سالم ماندن و بدون ایراد کار کردن دستگاه بلوک زنی میباشد ، در روز اول تا هفتم آغاز کار دستگاه باید هر 2 ساعت یک بار دستگاه کامل آچارکشی شود ، از قسمت های خیلی مهم آچارکشی میتوان به یاتاقان های ویبره وپیچ های قالب و سمبه و در بلوک زن های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک پیچ های راهنمای قالب و سمبه اشاره کرد.

از نکات مهم استفاده از بلوک زن این است که به هیچ عنوان نباید ویبره زمانی که بار و ملات داخل قالب هست روشن شود و همچنین از موارو مهم نگهداری دستگاه بلوکزن این است که هر بار که کار برای 2 یا چند ساعت تعطیل میشود باید قالب و سمبه کاملا شسته و تمیز شود برای این کار ترجیحا از کارواش استفاده گردد. 

گارانتی دستگاه بلوک زنی

در هنگام خرید خرید دستگاه بلوک زنی یکی از مهمترین فاکتور هایی که باید به آن توجه شود گارانتی و خدمات پس از فروش آن دستگاه است، باید زمان عقد قرارداد به فاکتور های قید شده در گارانتی اعم از زمان گارانتی و اجزای از دستگاه که شامل گارنتی می شود بسیار حائز اهمیت است و اینکه خدمات پس از فروش به چه صورتی می باشد.

مهمترین بحث گارانتی در دستگاه بلوک زنی این موضوع است که در محل خریدار تعمیرات انجام می شود و همچنین کدام یک از متریال و قطعات شامل گارانتی تعویض می گردد، همچنین در صورت خرابی دستگاه کدام موارد شامل گارانتی نیست و جزو موارد مصرفی دستگاه بلوک زنی می باشد، مدت زمان گارانتی و مدت زمان خدمات پش از فروش باید حتما در رمان عقد قرارداد ذکر شود.

حرکت دستگاه بلوک زن

حرکت جلو و عقب در دستگاه بلوک زن سه نوع دارد : 1- حرکت دستی 2- حرکت با موتور و گیربکس 3- حرکت با هیدروموتور                                   

  • حرکت دستی در دستگاه بلوک زن دستی و دستگاه بلوک زن تک موتوره میباشد که اپراتور باید دستگاه را هل دهد ت حرکت کند.
  • حرکت موتور و گیربکس که در بلوک زن های دو موتوره و نیمه اتوماتیک پاسارگاد نوین و دستگاه بلوک زن اصفهان و دستگاه بلوک زن سبلان تبریز در دستگاههای تمام اتوماتیک از این نوع حرکت استفاده میگردد که با الکترو موتور و گیربکس به صورت مستقیم و کوبله وصل میگردد              
  • حرکت هیدروموتور در دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک پاسارگاد نوین و تکنوبلوک و همچنین دستگاههای بلوک زن حق نژاد استفاده میگردد که به وسیله یک هیدروموتور و یک لیور هیدرولیک به جلو و عقب حرکت میکند.

بلوک زن دو منظوره جدول و بلوک

این دستگاه از تولیدات جدید گروه صنعتی پاسارگاد تحت عنوان دستگاه بلوک زن اتوماتیک ۱۲ قالبه دو منظوره این دستگاه با ارتقاع ۵۰ سانتی متر بلند تر از بلوک زن اتوماتیک و با شاسی پروفیل ۱۲۰ عرضه می شود همچنین این دستگاه قابلیت جدول زن به صورت ۷ تایی سایز ۵۰ را دارد٬ پمپ این دستگاه از نوع کارتریجی و الکتروموتور ۱۰ اسب به همراه یونیت با ۸۰ لیتر روغن و فشار شکن و رادیات خنک کن روغن در این دستگاه طراحی شده و دارای قابلیت ریگلاژ همزمان سیلو و ورق کف ریل و همچنین سمبه دستگاه در این دستگاههمراه می باشد٬ یکی از دیگر مزایای این دستگاه قابلیت همزمان هر دو نوع جک چکشی برای بلوک زن و فشاری برای جدول زن را همراه می باشد٬ همچنین دستگاه بلوک زن دو کاره دارای سیستم جایگزینی ویبره از حالت جدول زن به بلوک زن می باشد٬ این دستگاه بزرگترین دستگاه تولید شده دو منظوره با قابلیت هم بلوک و هم جدول می باشد٬ در حال حاضر این ماشین غول پیکر دو منظوره بلوک زنی و جدول زنی در گروه صنعتی پاسارگاد تولید می شود.

خرید بلوک زن دست دوم

در کارخانه گروه پاسارگاد نوین فروش دستگاه بلوک زن دست دوم و بلوک زن کارکرده تمیز امکان پذیر است و در صورت لزوم به قسمت ماشین آلات دست دوم دسته دستگاه بلوک زنی دست دوم مراجعه و از موجودی ما با خبر شوید، دستگاه بلوک زنی دست دوم معمولا عمر کمتری نسبت به بلوک زن نو دارد و همچنین امکان خرابی برای این دستگاه ها بیشتر است همچنین بلوک زن نو معمولا سفارشی است و زمانی برای ساخت لازم است ولی برای دستگاه کارکرده این امکان وجود دارد که بعد از خرید بلافاصله از دستگاه استفاده کنید، با دستگاه نو دارای گارانتی می باشد ولی بلوک زن دست دوم گارانتی ندارد.

دستگاه بلوک زن اتوماتیک بدلیل قیمت بالا و همچنین قدرت بیشتر معمولا برای خرید دست دوم به صرفه تر است ولی دستگاه بلوک زن دستی با توجه به قیمت پایین و همینطور عمر کمتری دارند باید کمتر سراغ دست دوم آنها رفت، اما بهترین بلوک زن دست دوم خرید بلوک زن خارجی اتوماتیک است.

عمر دستگاه بلوک زنی

عمر دستگاه بلوک زنی یکی از عوامل مهم در انتخاب و خرید این دستگاه است. عمر دستگاه بلوک زنی به میزان استفاده، نوع و کیفیت مواد اولیه، نگهداری و تعمیرات منظم و استفاده صحیح از دستگاه بستگی دارد.

برای افزایش عمر دستگاه بلوک زنی، باید به موارد زیر توجه کرد:

  1. انتخاب دستگاه بلوک زنی مناسب با نیاز و بودجه خود. انواع مختلفی از دستگاه بلوک زنی وجود دارند که از نظر قیمت، ظرفیت، کیفیت و قابلیت های مختلف متفاوت هستند. باید دستگاهی را انتخاب کرد که برای پروژه های خود کافی و کارآمد باشد.
  2. استفاده از مواد اولیه با کیفیت برای تولید بلوک. مواد اولیه مانند سیمان، ماسه، پوکه، آب و افزودنی ها باید با استانداردهای مورد نیاز و با نسبت های صحیح مخلوط شوند. از مواد اولیه ضعیف و فاسد خودداری کنید زیرا می توانند به دستگاه بلوک زنی و بلوک های تولید شده آسیب بزنند.
  3. نگهداری و تعمیرات منظم دستگاه بلوک زنی. باید دستگاه بلوک زنی را در محلی خشک، تمیز و ایمن نگه دارید و از تماس آن با رطوبت، گرد و غبار و ضربه های شدید جلوگیری کنید. باید قطعات دستگاه را به طور مرتب بررسی، تمیز، روغن کاری و در صورت نیاز تعویض کنید. باید راهنمای تولید کننده را دنبال کنید و روش های صحیح نگهداری و تعمیر را رعایت کنید.
  4. استفاده صحیح از دستگاه بلوک زنی. باید دستگاه بلوک زنی را در سطحی هموار و محکم قرار دهید و از بیش از حد بارگذاری آن خودداری کنید. باید دستورالعمل های اپراتور را دقیقاً اجرا کنید و از کار کردن با دستگاه در شرایط نامناسب مانند دمای بالا یا پایین، باد شدید یا باران خودداری کنید.

عمر دستگاه بلوک زنی

صدای دستگاه بلوک زنی

فروش دستگاه بلوک زن بی صدا که توسط بسیاری انجام میشود کاملا غیر حرفه ای میباشد زیرا به هیچ عنوان هیچ یک از دستگاه ها از دستی تا تمام اتوماتیک بی صدا نمیشوند و برای جاهای که تا 500 متری مسکونی از دستگاه استفاده میکنند قطعا باعث مشکل می شوند و راه حل این موضوع فقط دوری از محل های مسکونی میباشد ، راه حل دیگر این که با درست کردن اتاق برای دستگاه و یا کم کردن ویبره تا جای ممکن با این مشکل غلبه کرد پس دوستان به هیچ عنوان گول این عناوین تبلیغاتی را نخورید.

فروش دستگاه بلوک زنی اقساطی

در حال حاضر امکان فروش بلوک زن قسطی وجود ندارد اما در اسرع وقت امکان خرید قسطی دستگاه بلوک زن برای شما عزیزان فراهم میگردد، با توجه به نواسات ارز قبل از خرید بابت خرید دستگاه بلوک زن اقساطی با مجموعه تماس تا از شرایط فروش و لیست قیمتی جدید محصولات اطلاع پیدا کنید.

برندهای خارجی بلوک زن

از برند های دستگاه بلوک زنی اتوماتیک خارجی میتوان از کادونا ، زنیت و بنفورد که به ترتیب از کشورهای ایتالیا ، آلمان و انگلستان هستند که در ایران به صورت مهندسی معکوس ساخته و عرضه گردیده است، دستگاه های دستی و دوموتوره کاملا ایرانی هستند و هیچ بلوک زن دستی خارجی وارد ایران نشده، این دستگاه ها معمولا ساده هستند و در ایران به راحتی تولید می شود و از نظر اقتصادی به صرفه نیست واردات این مدل دستگاه ها.

لسیت قیمت  انواع دستگاه بلوک زنی 1403

1 بلوک زن تک موتوره 4 تایی 20*20*40 45/000/000 تومان
2 بلوک زن تک موتوره 5 تایی 20*20*40 49/000/000 تومان
3 بلوک زن دو موتوره 5 تایی 20*20*40 85/000/000 تومان
4 بلوک زن دو موتوره 6 تایی 20*20*40 95/000/000 تومان
5 بلوک زن نیمه اتوماتیک 6 تایی 20*20*40 205/000/000 تومان
6 بلوک زن نیمه اتوماتیک 8 تایی 20*20*40 225/000/000 تومان
7 بلوک زن تمام اتوماتیک 6 تایی 20*20*40 470/000/000 تومان
8 بلوک زن تمام اتوماتیک 12 تایی 20*20*40 580/000/000 تومان

لیست قیمت دستگاه بلوک زنی

دستگاه بلوک زن تخمگذار چیست؟

دستگاه بلوک زن تخمگذار تجهیزات متحرک مجهز به شاسی چرخدار است. این نوع ماشین ها در امتداد محوطه ای که برای این منظور آماده شده است (فضای داخلی یا خارجی در خیابان) حرکت می کنند و مستقیماً روی سطح آن بلوک های بتنی تولید می کنند.

انتخاب دستگاه بر اساس نیاز پروژه یکی از مهمترین نکات است. با توجه به فرآیند اتوماسیون، سه نوع مختلف ماشین آلات ساخت بلوک بتنی وجود دارد.

دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک: در این نوع ماشین آلات تولید با نیاز به نیروی انسانی کم انجام می شود. برای شرکت هایی که می خواهند تولید در سطح متوسط انجام دهند توصیه می شود. می توان آن را با بازوهای هیدرولیک و پیستون کنترل کرد.

دستگاه بلوک زن دستی: در مراحل تولید از نیروی انسانی استفاده می شود. استفاده از آن در شهرهای کوچک و مشاغل توصیه می شود. می تواند تقریباً 800-1000 بلوک بتنی را در 8 ساعت تولید کند.

دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک: با بکارگیری حداکثر دو یا سه کارگر امکان تولید انواع محصولات بلوک را فراهم می کند. به شرکت های با تجربه ای که حضور خود را در این بخش تقویت کرده اند توصیه می شود. برای مشاغلی که نیاز به حجم تولید بالا دارند توصیه می شود. می تواند به طور متوسط 10000 تا 12000 بلوک بتنی در 8 ساعت تولید کند. این دستگاهی است که می تواند 24 ساعت شبانه روز کار کند.

این ماشین ها عناصر ساختمانی به نام بلوک های بتنی را تولید می کنند. بلوک های بتنی در بسیاری از زمینه ها مانند راه سازی، مناطق زندگی اجتماعی، ساخت و ساز و کارهای محوطه سازی استفاده می شود. دستگاه بلوک زن می توانند از یک سیستم سطلی تک یا دوگانه استفاده کنند. مخلوطی که مخصوص بلوک بتنی تهیه شده است به قالب های خاصی منتقل می شود.

بتن آماده انتقال یافته به قالب ها کاملاً مخلوط می شود. به این ترتیب می توان آن را به طور کامل و بدون شکاف در قالب قرار داد. در مرحله بعد بتن با پرس هیدرولیک متراکم می شود. بنابراین، بلوک هایی با اشکال و اندازه های دلخواه به دست می آیند.

شرکت های فعال در بخش های مرتبط به دستگاه بلوک زن برای افزایش ظرفیت موجود و گسترش تجارت نیاز دارند. قبل از سرمایه گذاری در این زمینه و خرید دستگاه، توجه به فاکتورهای خاصی مفید خواهد بود. عواملی مانند نوع دستگاه بلوک زن مورد نیاز و خدمات پس از خرید از جمله این موارد است. در صورت نیاز به مشاوره در این زمینه می توانید با ما تماس بگیرید تا با هم برنامه ریزی های شما را انجام دهیم.

قیمت دستگاه بلوک زن اتوماتیک ۱۲ قالبه

در حال حاضر دو مدل از دستگاه بلوک زن اتوماتیک ۱۲ قالبه تولید می شود که نوع اول دستگاه تولید فقط بلوک و نوع دوم دستگاه دو منظوره بلوک و جدول می باشد٬ قیمت دستگاه بلوک زن اتوماتیک ۱۲ قالبه حدود ۷۰ میلیون تومان از دستگاه دو منظوره ارزان تر است٬ برای اطلاعات کامل تر می توانید با شماره تلفن های درج شده در قسمت تماس با ما گروه صنعتی پاسارگاد نوین تماس بگیرید.